Annons

Torimurphy Textiles

Det är nästan så att jag förvånar mig själv, men jag längtar efter gardiner igen. Alltså inte på skena, utan på stång. Tunn sådan, med gardinringar. Gärna med vik och liten volang, generösa veck och omtag. Min syster som är läkare skulle nog krasst konstatera att inkubationstiden tyder på typisk trendsjuka. Men kolla in @torimurphytextiles om ni vill se vad jag menar. Lite ovant, men mycket mer ombonad hemkänsla än hotellgardiner. På rätt ställe. Jag tänker främst på ett draperi till blivande butiken.
Foto: @torimurphytextiles publicerat med tillåtelse

Kategorier:

Kommentarer

 • BM skriver:

  Smalrandiga gardiner är så fint! Vilken upphängning sen! (Säger jag som har fina gamla fönster och inte en enda gardin???????? – men nu blir jag lite sugen!)

 • Ellinor skriver:

  Jag har hållit kvar vid mina gardinstänger i alla år då det passar mitt gamla hus bättre än takhängda skenor. Har tom tunna cafégardiner i köket!

 • Kristina skriver:

  Trendsjuka är det nog ja, men ingen av oss slipper nog att påverkas av det vi ser runt oss☺️ Väldigt fint med vik överst, men av egen erfarenhet är det mest besvärligt med för mycket ”häng” på golvet. Blir dammigt hos mig i alla fall. Men visst är det fint med textiler i ett hem.

 • Jättefint! Britterna kan sånt där!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.