Annons

The work of right now


Den här veckan har jag inte bara föreläst på Formex utan också granskat offerter och bokat både snickare, målare och en ny reklambyrå. Beställt grangolv från Sorsele. Kikat på sjuttioelva olika färgkoder. Haft möten med duktiga formgivare och spånat idéer. Lagt mina allra första ordrar med produkter till butiken. Gråtit en skvätt i kaffekoppen över en omtyckt kollega som valt att lämna och känt mig lite nedslagen. Träffat flera företagare jag beundrar, som peppat och hejat på. Läst igenom ett hundratal jobbansökningar och känt mig hoppfull igen. 

Det svindlar inombords emellanåt, men jag vet att jag vill. Så jag lutar mig mot det.
The work of right now.
Ett beslut i taget.

Kategorier:

Kommentarer

 • Katrin Bååth skriver:

  Heja heja dig! Du är fantastisk Frida! ????????????????????????

 • H. skriver:

  Känner med dig som fellow företagare. Känslan när en uppskattad medarbetare väljer att gå vidare är skit tuff. Svårt att inte ta det personligt när det är ens egna bolag och ”drömmar” som väljs bort för en annan tjänst… Därför är mitt bästa råd att tänka: Det någon känner sig klar med kan vara en annan persons drömjobb. Vem vill jag helst ha anställd?

 • Frida skriver:

  Hej!
  Vad är det för färgkoder? 🙂
  Tack!

 • Emelie skriver:

  Vad mycket spännande som händer framöver! Kul att följa ????.
  Vad är det för golv från Sorsele? Vi är också på jakt efter grangolv, därför blir jag nyfiken ☺️

  • Frida skriver:

   Vi har alltid köpt grangolv från Baseco (som ligger i Storuman) https://baseco.se/sv/ både till vår fjällstuga i Hemavan och till renoveringsprojekt. Nu ska jag komplettera ett befintligt butiksgolv i gran och bygga en handikappramp, så la en liten order på deras golv i fredags via Kungälvs trävaruhus här på västkusten (tips om du bor i krokarna)!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.