Annons

Januarisol och min favoritblus.

Jag vaknade upp till en gulrosa himmel imorse och kände direkt, det här kommer bli en bra dag. Ett par möten och en riktigt rolig nyhet från en samarbetspartner senare så satt känslan där, från insida ut. Jag är så pirrig och förväntansfull inför den här våren. Det är vansinnigt mycket som måste fixas inför flytten till de nya lokalerna, massor med nytt att sätta sig in i, allt har inte blivit som jag tänkte (och det kommer säkert fler överraskningar längs vägen) men jag känner en mycket större tillit nu än jag gjorde innan pandemin. För mig har det handlat mycket om att lära sig stå ut med obehagskänslor och att hålla kvar kursen tills stormen passerat. Så jag känner mig oförskämt o-stressad, trots allt som snurrar. Imorgon spelar jag in radio med Erik Blix (ratta in P4 kl 14 om ni vill höra mig prata inredning) och på onsdag får jag nycklarna till Trendensers nya adress. Avslutar med en bild på dagens outfit. Såg att min favoritblus från danska Skall är på rea nu, så passar på att tipsa helt osponsrat och utan samarbete eller adlinks. Jag köpte min på Miloii i Malmö i höstas och den stickade västen kommer från samma märke. Nu är blusen på halva priset på Skalls hemsida. Vill man hellre sticka västen själv kan man köpa mönstret för 150 kronor. Happy Frida(y).

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Spättan skriver:

  Ja vilken jäkla dag va! Är så glad över att universum låter oss göra våra respektive ny-resor sida vid sida. Så skönt att ha stödet ett telefonsamtal bort. Sjukt spännande alltihop! Och pirrigt, läskigt, överväldigande, skitkul, jovvit….

  • Frida skriver:

   Så glad för att vi gör det samtidigt Sara! ????Nästa vecka smäller det! ❤️????????

 • Linda skriver:

  Fint golv! Är det riktigt trä eller välgjord laminat/vinyl?

  • Frida skriver:

   Tack! Det är riktig trä, en ekparkett (enstav). Men jag sorterade bort de kvistigaste plankorna vid läggningen (golvläggaren var inte helt nöjd med mig pga merarbetet).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.