Annons

Inredningsnyheter v.52/2022

Här kommer en summering av förra årets sista nyhetsvecka i inredningsbranschen. Vecka 52, 2022 med fokus på våren som komma skall. Hoppas du hittar något som kan inspirera!


I vår utökar Bemz sitt sortiment och introducerar Terrazzo Collection. En ny serie överdrag designade för utemiljöer. Terrazzo Collection innehåller sex olika tyger i tio olika färgkombinationer. Överdragen passar förutom Ikeas utomhus-kollektion även andra utemöbler.


Modeföretaget Loewe har släppt ett nytt ljus med doft av gurka. Framtagen i samarbete med den kinesiska skådespelaren Leo Wu.


Kinfolk har släppt ett nytt nummer av sitt magasin, helt dedikerat till inredning med reportage från unika hem runt om i världen.


I januari 2023 lanserar IKEA en ny vas av Ilse Crawford: kolla in KONSTFULL vas 249 kr


Den världsberömda bastun Solar Egg tar plats på Sara kulturhus i Skellefteå. Bastun kommer att vara öppen för allmänheten och invigs den 11 februari. Bilden är ett montage av fotografier: Solar Egg: Jean Baptiste Béranger Sara Kulturhus: Visit Skellefteå.

Notiser
– Stora Trenddagen går av stapeln igen – den 25 januari 2023. Läs mer här
.
– Erling-Perssons stiftelse (som bildades till minne av H&M-gruppens grundare Erling Persson) donerar 100 miljoner kronor till Ukraina.
– Har du sett Netflix-dokumentären om Anna Sorokin? Nu har hon inlett en ny karriär och säljer konst för miljoner!
– Under de senaste månaderna har europeiska museer bevittnat en uppsjö av protester som involverat klimataktivister och berömda konstverk där det kastats tomatsoppa på van Goghs solrosor och potatismos på Monets miljardmålning. Pontus Silfverstolpe har pratat med en av organisationerna bakom dessa händelser för att få veta mer om deras mål och logiken bakom att rikta sig mot kända konstverk. Lyssna på poddavsnittet här!


Idag den 1 januari blev det också officiellt att Carl Hansen & Søn kommer att relansera sidoborden Nesting Tables designade av den danske möbelformgivaren Hans J. Wegner, som lanserades för första gången 1952.

Kommentarer

 • Inger Marianne skriver:

  Mer gröna växter
  Goa fåtöljer

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.