Annons

Gott nytt 2023 och ett nyårslöfte

Nyårsraket

Nytt år, nya intentioner brukar det ju heta. Jag har funderat mycket på mina nyårslöften och kommit fram till att jag inte vill avge något som handlar om att förändra mig själv i år. Tvärtom. Jag vill vara mig själv – istället. I en värld där vi konstant påverkas av intryck utifrån och av andras prioriteringar vill jag bli bättre på att lyssna in min egen röst, verkligen anstränga mig för att förstå vad jag behöver i olika situationer och sedan ta eget ansvar för att ge mig själv det. Både yrkesmässigt och privat. Gott nytt 2023!

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena Wasling skriver:

  Det är en väldigt vacker intention Frida och dessutom känns den så riktig i en tid när vi stöps hela tiden utifrån omvärldens syntetiska mall på vilka vi skall vara.
  Jag tänker för egen del att 2023 också kan vara att vara jag och dessutom med acceptans för alla de fel och brister som gör att jag är just jag.
  Lycka till!

 • Bella skriver:

  Så spännande! Mitt ledord för 2023 är också acceptans, att acceptera alla mina olika känslor, tankar och hur jag är. Att leva livet i min värderande riktning (enligt ACT, acceptance and commitment therapy). Tipsar om Sofia Viotti gratisövningar i självmedkänsla https://www.sofiaviotti.com/ovningar-i-sjalvmedkansla

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.