Annons

Poddintervju: Allt du velat veta

I det senaste avsnittet av den populärvetenskapliga podden: Allt du velat veta intervjuas jag om ämnet inredning. Vad är best basics och bra att känna till? Vad har jag för enkla knep att bjuda på när det kommer till allt från färgsättning till belysning och akustik? Och varför känner jag mig ofta som en nykter person i en bransch som är (och helst vill fortsätta vara) lite salongsberusad? Vi spelade in samtalet på distans, så ljudet blev inte tiptopp, men kanske gott nog som sällskap medan du tömmer diskmaskinen eller viker en tvätt under mellandagarna.


Foto: Anna Roström

Kategorier:

Kommentarer

 • M. skriver:

  Tack för intressanta tankar. Gillade speciellt det där om vad som påverkar dagens design!

 • Anna skriver:

  Jag gillar när du är den krassa realisten! Den rösten behövs i den här branschen.

 • Johanna R. skriver:

  Älskar att du säger som det är utan filter. Du behövs!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.