Annons

Inredningsnyheter v.49/2022

Tredje ljuset tänt och dags att summera veckans snackisar och nyheter från inredningsbranschen. Här kommer en snabb scroll för dig som vill ha koll!


Svenska All Matters och Köpenhamnsbaserade exhibit studio har tillsammans med En Doft™ tagit fram en kollektion rumsdofter som ska appliceras på skulpturer, som blir doftbärare i rummet: Frag.ments. Så spännande koncept!


Arkitektbyrån Snöhetta (som bland annat ritat operahuset i Oslo och Kulturhuset Väven i Umeå) har formgivit en juldekoration som säljs till förmån för Norsk cancerforskning. Läs mer här.
Höganäs kakel har släppt en ny serie som fått namnet Fusion. En hyllning till majolika-keramikens estetik och uttryck med glaserade plattor vars oregelbundenheter ger ett unikt uttryck. Kommer i en mängd olika kulörer som kan monteras liggande och stående eller i fiskbensmönster.


Danska VIPP har postat en ny bildserie från ett hus i Göteborg, värt att kolla in om du inspireras av skandinavisk arkitektur och design.


Vandalorum har avslöjat att de kommer ställa ut Lisa Larssons verk nästa år. Mellan den 22 april till 5 november 2023. Mer info kommer! Bocka och blocka i kalendern alltså.

Notiser
– Habit har publicerat en intervju med Ellen Dixdotter ”Så vände hon By Malene Birger...”
– H&M anklagas för greenwashing efter att ha sålt nya plagg via Sellpy. Läs mer här.
– Clas Ohlson minskar personalstyrkan med 85 tjänster

– Försäljningen dyker för svenska hustillverkare – inte sålt ett hus sedan september
Hemnet startar insamling med UNHCR.Till sist har Archiella of Sweden (från Kungsbacka) lanserat sina krukor i nya färger och tagit nya pressbilder. Här syns den i brunt och det ser även ut som serien fått ett litet syskon i en ljushållare.

Kommentarer

  • Sofia skriver:

    Älskar Vipp-bilden på hoppande mannen på berget!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.