Annons

Annas juldukning

Eftersom vi har släkten uppdelad över landet har vår jultradition blivit att vi firar varannat år på Västkusten, hos Niklas lillasyster i Särö och varannat år i Norrland, hos min lillasyster i Umeå. Det innebär att julen aldrig firas hemmavid, men uppsidan är å andra sidan att vi alltid får komma till dukat bord. Och otroligt fina sådana, dessutom. Så här grannt hade min svägerska Anna fixat inför årets jullunch med servetter och dukar som hon köpt från Johannas House of Bradford för ett par år sedan (de finns inte längre kvar, men det kanske går att inspireras till något liknande?).


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Annika Persson skriver:

  Så vacker dukning! ???? Hälsa Anna!

 • Oerhört vackert dukat och vackert fotat! God Jul.

 • God fortsättning Frida! Så fint dukat av Anna, traditionellt och välkomnande!

  Kram A

 • M. skriver:

  Fina bilder!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.