Annons

Xiao He i Grand Design

Tittar ni på Grand design? Jag fastnade för Xiao He’s egna husprojekt i Nynäshamn. Ett trähus där hennes designfilosofi verkligen kommer till sin rätt. Fullt fokus på naturmaterial och ljus. Efter att ha jobbat som arkitekt i kommersiella projekt under 11 år bytte hon inriktning i maj 2021 och gör nu enbart privata projekt som linjerar med hennes egen filosofi. Heja! De här bilderna på huset är tagna av Kristofer Jonsson och publicerade med tillåtelse av köksleverantören Nordiska kök.


Foto: Kristofer Jonsson för Nordiska kök

Kategorier:

Kommentarer

 • Susanne skriver:

  Jag såg också. Vill ha ett hus av henne!

 • Emma skriver:

  Sett att din bok nämns i Anna Edits senaste video? Så kul! Typ 13 min in: https://www.youtube.com/watch?v=Xz8DLTxgwxc

 • Monnah skriver:

  Jag får längtan efter Kalifornien, Palo Alto. Ljuvligt!

 • Cecilia skriver:

  Är detta inlägg reklam? Tycker det är otydligt om det är så eller bara ett hjärtligt tips?

  • Frida Ramstedt skriver:

   Det är bara ett hjärtligt tips. Vad skulle det vara reklam för menar du?

   Gillar Tv-programmet, fastnade för huset och bilderna fanns att låna från köksleverantören men jag har valt dem som visar huset och känslan så inget samarbete med någon här – för att tydliggöra. Får inte betalt av någon.

   • Frida Ramstedt skriver:

    Kanske också ska skriva att jag alltid är noga med att ange fotograf och källa för upphovsrätten, samt att inhämta godkännande (till skillnad från många andra influencers) men det är ju synd om det misstas för att vara ett samarbete när man bara följer upphovsrättslagen ????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.