Annons

Pressklipp SvD Perfect Guide

Om du prenumererar på Svenska Dagbladet får du inte missa helgens bilaga SvD Perfect Guide där jag intervjuas om min nya bok; Handbok i möblering. Jag får ofta frågan ”vilken fåtölj passar till vår soffgrupp” eller ”vilken stol skulle bli snyggast i vårt kök”. Jag vill vända på tågordningen – vilken möbel passar bäst till din kropp och din livsstil, inte bara till din inredningsstil?  Det kan hjälpa dig sålla bort många alternativ, innan du fokuserar på färg och form. Den här boken ger dig konkreta checklistor på saker som är viktiga att dubbelkolla för alla vanliga möbler vi har i våra hem. Den perfekta julklappen till personer som är inredningsintresserade, på riktigt.


Faksimil: SvD, Porträttfoto: Anna Roström

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.