Annons

Inredningsnyheter v 47 / 2022

Första advent och dags att summera de senaste sju dagarnas inredningsnyheter och branschsnackisar. Här kommer ett snabbt svep för dig som vill hålla dig uppdaterad om det senaste.


Swedese har öppnat sin första fysiska butik (ligger på samma adress de tidigare hade sitt showroom på) Malmtorgsgatan 5 i Stockholm. Där säljer de ett urval produkter från sitt sortiment tillsammans med unika objekt som bara finns i butiken.Ilse Crawford har formgivit en ny ljusstake för Wästberg: Holocene No. 6.


String Furniture lanserar sin Pocket-hylla i metall för förvaring i vårtrumsmiljö exempelvis kök och badrum.


Den stjärnbeströdda svenska Michelin-kocken Daniel Berlin skapar en ny restaurang i Italien, i nära samarbete med Röshults som levererat uteköket.


Pella Hedeby har gjort stylinguppdrag för Cura of Sweden som lanserat egna bäddset som komplement till sina tyngddtäcken.


Parfymvarumärket Byredo lanserar sin Alphabeta pläd i en ny grå kulör. Tipstack till Anette.


Louise Hedström har tagit fram en smart tamburmajor på hjul för Skandiform. En smart konstruktion som ska blir både flexibel, mobil och stabil tack vare sin konstruktion på fem ben med en krona som gör att tyngdpunkten hamnar inom det hjulförsedda staget. Smart!

Nyhetsnotiser
– Svenska hem har förvärvat EM HOME
– ASPLUND och Sjöström Antik öppnar swap shop och under 10 dagar visas unika vintage objekt hos ASPLUND och samtida designobjekt hos Sjöström Antik, mellan den 2-10 december 2022.
– Umeå blir värdstad för Design S i maj 2023

– Mäklare vill förbjuda dolda bud
– Cervera satsar på nytt butikskoncept
– Arket lanserar secondhandtjänst i GöteborgMassproductions har lanserat Universal (Door Wedge), en skulptural och geometrisk dörrkil av gummi som ska passa till alla slags dörrtyper. Universal ingår i Massproductions nya kollektion The Little Things. Sist men inte minst har Iittala bestämt sig för att relansera Tundraserien av Oiva Toikka som prouducerades av Nuutajärvi glasbruk under en kort period mellan åren 1970-71. 

Foton: pressbilder från ovan angivna företag

Kommentarer

  • Sara skriver:

    Jag tror att Daniels restaurang öppnas på Österlen, Sveriges Italien 😉 Men kan ha fel!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.