Annons

Välkommen på event! – Sängprovning med SOVA

Inlägget är reklam i samarbete med SOVA


Har du tänkt på att du sover ungefär en tredjedel av varje dygn. Det innebär att du även sover under en tredjedel av hela ditt liv. En person som blir 80 år sover alltså totalt 26 år! Sängen är därför den möbel du sannolikt kommer umgås allra mest med i ditt hem, ändå är det inte alltid den man ägnar mest tid att tänka på på. Är inte det konstigt? Många lägger mer energi (och pengar) på sina inköp av olika designlampor eller auktionsfynd, än på sin sömnkvalitet. Trots att det har så otroligt stor betydelse för hur vi mår. 

Jag talar av egen erfarenhet när jag säger att sömnen påverkar livskvaliten, men också att sängen inte alltid har haft högsta prioritet i vårt hem. Jag kan också hisna inför prislapparna på vissa modeller, men har samtidigt inga problem att lägga samma summa på en semesterresa. Jag hade också gått på vinprovningar i mitt liv, men aldrig på sängprovning – och fick en aha-upplevelse när jag insåg vilka skillnader det faktiskt finns mellan olika modeller och stoppningar. Nu vill jag bjuda in dig till en sängskola i tre delar, en bloggföljetong – tillsammans med SOVA – för att belysa betydelsen av en bra säng för en god sömn. Om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö har du också chans att anmäla dig till en sängskola med en fysisk provning där vi guidar dig genom processen. Antalet platser är begränsade och alla deltagare får en goodiebag med sig hem. 

ANMÄL DIG HÄR!
Kom och lyssna på en föreläsning av mig och inbjudna experter. Eventet arrangeras i samarbete med Carpe Diem som tillverkar sina sängar i Sverige.
Deltagandet är kostnadsfritt* 

MALMÖ Svågertorp, 19 oktober 2022 kl 18–19.30 länk till anmälan 
GÖTEBORG Korsgatan 14, 27 oktober 2022 kl 18–19.30 länk till anmälan 
STOCKHOLM Sveavägen 47, 9 november 2022 kl 18–19.30 länk till anmälan 

* deltagandet kostar inget – men vid oanmäld frånvaro med kort varsel (mindre än 24 h innan eventet) debiteras 795 kr. Antalet platser är begränsat till 25 personer per tillfälle.  

Boka en sängprovning i din stad – och få ett par duntofflor!
Om du hellre vill ta sängprovningen i din egen stad, eller en annan tid som passar dig bättre – så går det såklart också bra. Om du bokar en kostnadsfri sängprovning i din närmsta SOVA-butik före 31 oktober får du ett par duntofflor från Norsk Dun (värde 599kr) efter avslutad sängprovning.OBS! Ange: Trendenser efter ditt förnamn i bokningsformuläret https://www.sova.se/boka-sangprovning.html för att få del av erbjudandet.


Foto: Sova.se

Kategorier:

Kommentarer

  • BM skriver:

    Skulle vilja veta varför man tycker det är skönt med en hård säng när man har ont i ryggen. Även om man väger lite. Först köpte jag en kontinentalsäng (som jag aldrig prövat eller tänkt på tidigare). Tyckte jag låg inbäddad på ett mjukt moln av bomull i affären. Hemma – för mjuk! Kändes som hängmatta. Sen valde jag en medium/ fast resårsäng. Å nej! Kändes ändå som lite hängmatta och skvalp när man vände sig. Typ sjögång????. Nu ligger jag på två skumgummimadrasser på golvet! Fick ryggskott för ett par veckor sedan????. Haft diskbråck när jag var ung. Vad gör jag för fel?! Tror många med ryggont funderar… Säg bara inte att man ska träna ryggen! ???? Vilket är bästa sängvalet? Vad ska man tänka på? /” Nej tack till skvalp och häng!”

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.