Annons

Annons: FLOREA vill inspirera fler till att börja odla

Inlägget är reklam för FLOREA



Känner du till FLOREA? Ett nystartat svenskt företag med en stark vision – att fler ska börja odla. För FLOREA är odling starkt förenat med glädje men också med många andra saker. Att odla är bra både för den som odlar och för samhället och planeten i stort. Att odla är ett enkelt och givande sätt att hitta en paus i vardagen, stressa av och finna ro. För dem är det viktigt att odling ska vara något kravlöst och att man inte ska se begränsningar utan möjligheter.

FLOREA erbjuder kvalitativa trädgårdsprodukter – med fokus på fröer, blomsterlökar och knölar. Företaget grundades år 2020 av Erik Hoekstra, som är född i en familj som arbetat med odling i generationer. Han arbetade själv på Plantagen i 7 år innan han tog klivet att starta eget. Hos FLOREA hittar du unika blomsterlökar av högsta kvalitet som skickas snabbt och smidigt hem till dörren inom 48 timmar. De har också fantastiska fröer som går utmärkt att direktså nu på hösten!

–  Vår vision är att fler ska bli inspirerade till att börja odla. Både ätbart och blommor. Vi vill bidra till att folk mår bättre, lever mer hållbart, börjar odla mer och får känna den fantastiska känslan som det faktiskt ger att skörda något som man själv har odlat, säger Erik Hoekstra, grundare av FLOREA.



Med en digital upplevelse samt ett väl utvalt sortiment av hög kvalitet vill de utmana den traditionella trädgårdsbranschen som idag är analog och utgår från den fysiska handelsplatsen. Genom inspiration vill de hjälpa fler att se det fantastiska som finns inom odling och att våga ta steget. De har även lagt stor vikt på det visuella och designmässiga då de vill visa på att fröer och tulpanlökar är den perfekta presenten till dig själv eller någon du tycker extra mycket om. Man kan köpa fröer från Florea här.

Hållbarhetsfrågan kopplat till bolagets utveckling är en hjärtefråga och FLOREA använder sig så långt som det är möjligt av ekologiskt odlande och metoder som är skonsamma för naturen och miljön. De utsläpp som sker, till exempel vid frakt av varor, klimatkompenseras. Läs mer om detta på deras hemsida: Flo-rea.com

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.