Annons

Plot twist

Södra torggatan 5
Den här veckan har verkligen varit en prövning. Först allt strul med boken, som satt käppar i hjulet och gjort att förlaget inte kunnat gå till tryck som planerat. Sen fick vi även ett tråkigt besked om den nya lokalen, som gjorde att jag tvingades riva hyreskontraktet – innan vi ens hade hunnit flytta in ordentligt. Idag tog vi därför ner dekalerna och putsade rent rutorna igen. 

Även om det känns skit och pannkaka, så vill jag tro att det finns en mening med allt. 

Vad är det man brukar säga? Att inte få som man vill kan ibland vara ens största lycka. 

Jag väljer att lita på det just nu.

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.