Annons

Inredningsnyheter v.37/2022

Här kommer, som alltid på söndagskvällarna, en snabb summering av den gångna veckans inredningsnyheter och de senaste branschsnackisarna. Enjoy!
Nordsjö har utnämnt Årets Kulör 2023: Wild Wonder. ”Naturen är det som inspirerar oss och får oss att må bättre i våra liv och i våra hem. Det är därför hela kulörpaletten för 2023 är inspirerad av naturens rytmer.” Wild Wonder kommer även med fyra förslag på kompletterande färgpaletter som är fina att kombinera den gula kulören med. Läs mer här!

Louis Poulsen presenterar den klassiska PH5-lampan i fyra nya färgkombinationer: ostrongrå/blå/rosa samt blå/rosa/persika och monokroma blekrosa, ostrongrå och vita varianter.


Svenska Layered är aktuella med en ny serie soffbord tillverkade i Sverige. Med oregelbundna former på skivan. Design: Axel Wannberg.


Please wait to be seated har relanserat sin anslagstavla NOUVEAU PIN designed av All The Way To Paris. Fint med pulverlackade indelningar I vinrött eller blank mässing.


Trendstefan har gjort en intressant spaning kring färger och material från senaste Maison Objet i Paris. Är det bara jag som tycker att modern möbeldesign börjar snurra runt sin egen axel.


Massproductions har premiärvisat vasen Trippy som är 60 cm hög och framtagen genom två olika glasblåsningstekniker. Den ingår numera i Massproductions accessoar-kollektion The Little Things.


Superhypade MANTLE Sweden har tagit fram ett doftljus tillsammans med Kakan Hermansson och parfymhuset CRA-YON. The High Road Candle säljs i begränsad upplaga och är stöpt i en keramikkruka.

Notiser
– Malene Birger och norska Slettvoll har annonserat ett kommande samarbete.
– Patagonias grundare Yvon Chouinard skänker bort hela företaget – för att skydda planeten. Men undviker också 7,5 miljarder i skatt i samma tärningskast….
– Postnord slutar med direktreklam
– Och IKEA får backa den planerade prishöjningen på korv i varuhuset pga ramaskri i sociala medier. Man baxnar. Har vi inte större och viktigare saker att kraftsamlas runt?


Till sist! Vill du tjäna pengar på att hyra ut ditt fina hus, din lägenhet eller din sommarbostad till reklamfotograferingar? Kolla in och registrera dig på nystartade Bonanza Location som lanseras inom kort. Det här tror jag kan bli en hit! Smart idé av smarta tjejer.

Foton: Pressbilder från ovan nämnda företag

Kommentarer

 • BM skriver:

  ”Don’t mess with me when I’m hungry!” Hurra för jämlika korvar! ????????????????

 • Vad kul att du har skrivit om Bonanza Location, tack Frida!
  Vi har fått en hel del mejl från dina läsare som vill gå med på vår nya plattform.
  Önskar dig en fin dag!

  Hälsningar Sara

 • Anett S skriver:

  Kakan Hermansson tillverkar som vanligt något som lika väl kunnat komma från dagisets pysselhörna 🙁

  • BM skriver:

   Nu blir jag lite frågande beträffande Kakans doftljus för 1800 kr…
   ”Med örtiga, sensuella och djupa toner av cannabis, fikon, mysk och viol kommer denna doft att försätta dig i en sinnesstämning du aldrig vill komma ned ifrån.”
   ⁉️⁉️⁉️ Att den dessutom liknar dagisalster kan jag hålla med om, men smak ska man ju som bekant inte diskutera!
   Har jag missat något? Cannabis och höjder man inte komma ned ifrån? ⚠️????

 • Agata skriver:

  Älskar CRA-YONs dofter! Men det där ljuset ser ut som resultatet av ett DIY-kit…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.