Annons

For sale: Klippuddstigen 4, Stockholm

Aldrig under mina 17 år som bloggare har det väl varit så många fina hus ute till salu samtidigt som det är just nu. Framförallt i de övre prisklasserna. Vissa objekt är som rena inredningsreportage. Kolla in våningen i den här jugendfastigheten som är till salu via Per Janssons mäkleriKlippuddstigen 4. Hade kunnat tänka mig att ta en och annan möbel på köpet.


Foto: bilder lånade från Per Jansson

Kategorier:

Kommentarer

 • Kristina skriver:

  Vackert på alla sätt, men jag blir mest trött av hur välpolerat det blir ibland. Och ouppnåeligt. Men det varierar ju lite med var man själv är i livet vad man gillar att titta på????

  • Frida skriver:

   Håller med, och förstår vad du menar. Men tror att det är just därför jag själv blir så betagen av sådana här vackra bostäder. Det är så väldigt långt från min egen vardag.

   Tipsa mig gärna om du springer på andra välinredda bostäder, oavsett ”grad av välpolerat”. Tar tacksamt emot tips för att öka bredden!

 • Tove skriver:

  Samma lägenhet som Layereds grundare sålde (antar jag?) för ett par år sen – https://www.elle.se/decoration/layered-grundaren-saljer-dromlagenheten-kika-in/4780347 – kul att se samma lägenhet med olika möblemang.

 • Ina skriver:

  Det hänger en tavla på bilden vid sofforna till vänster om pardörrarna. Den ser väldigt fin ut på håll. Någon som vet vem konstnären är?

 • Susanne skriver:

  Men vad kan det vara för ett fantastiskt TRÄD som står inne?! Liknar ju nästan en vacker Björk men det kan det väl inte vara? Någon som vet? 🙂

 • Charlotta skriver:

  Väldigt vackert och rofyllt! Håller med att det är väldigt polerat och absolut rätt så långt ifrån min vardag. 🙂

  Någon som vet var sofforna kommer ifrån?

 • Linda skriver:

  Jättefint hus, väldigt inspirerande. Men en fundering: jag har inte barn, men vill man verkligen vara två våningsplan från barnen? Kan tänka att det funkar om man har tonåringar, men mindre barn?
  (master bedrom var på övervåning och de andra två sovrummen var på nedervåningen/källarplan).

  • Maria skriver:

   Håller med, jättefint hus. Men så märkligt med sovrummen. Jag har själv mindre barn och vi vill verkligen inte vara två våningsplan från dem. Undrar hur de kan ha det så.

   • Pernilla skriver:

    Jag tänkte precis samma sak och det verkar vara små sovrum i ett så stort hus. Tycker att planlösningen är ibland det viktigaste i ett hus oavsett hur fina de är och tänker att det kanske är just därför vissa otroligt vackra hus säljs så ofta, ser fint ut på bild men funkar inte i verkligheten..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.