Annons

Alabaster studio


Om du har vägarna förbi Oslo i närtid så måste du kolla in Alabaster studio (som bara funnits i 8 månader) på Ullevålsveien 16b. Väldigt inspirerande butik, med en supertrevlig ägare. Hon har en bakgrund inom finansbranschen, brittiskt påbrå och en särskild blick för detaljer. Här hittar du en mix av hennes egen design, vintageobjekt och lampskärmar man inte sett någon annanstans. Dessutom har de Oslos största samling av gamla kakelugnar. Bara en sån sak.

*
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

  • Amy skriver:

    ❤️

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.