Annons

Sommarpaus över

Min kollega hade läst ett klokt citat om stress häromdagen. Det gick något i stil med att man får acceptera att det kommer perioder i livet där man måste jonglera flera bollar i luften samtidigt, men att tricket för att inte gå under är att lära sig vilka av bollarna som är gjorda av glas och vilka av dem som tål att släppas i golvet (eftersom de förhoppningsvis studsar tillbaka). Den här sommaren har jag övat mig på det. Jag är inte den som kan ha semester och samtidigt blogga varje dag, eller den som klarar av att skriva en ny bok och samtidigt mata på som vanligt i sociala medier. All heder till dem som fixar det, men jag duger inte ens som bänkvärmare i det laget. Därför fick det bli en paus här, både under juli och augusti. För min skull. Men nu är sommarlovet över, manuset är inlämnat till andra brytningen och på tisdag drar Formex-mässan igång. Med andra ord hög tid att byta om från strandklänning till kostym. Men innan dess, ett fång färska luktärter – från mig till dig. Hoppas att du har haft en riktigt skön sommar!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Kristina skriver:

  Härligt att du är tillbaka! Jag har kollat in här varje dag och längtat uppdateringar, men unnar dig verkligen pausen????

 • Fanny skriver:

  Helt rätt! Viktig att ta hand om sig 🙂 och skönt att du kunnat blogg och kanske andra sociala medier under sommaren. Men så kul för oss att få läsa här igen!

  Jag plöjde igenom din bok den här sommaren, perfekt inför vårt framtida husbygge ???? kommer förstås ta fram den om och om igen framöver också 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.