Annons

Annons: Skördefest för alla stilar

Inlägget är reklam för Cervera


På bild: Färgkarameller i glas, ljusstakar och vaser från ByOn.

Oavsett vad du har tänkt att servera, vilka färger du gillar mest eller vilken inredningsstil du har därhemma så hittar du dukningsdetaljerna som sätter pricken över i:et på höstens middagar hos Cervera. Jag har fått äran att sätta samman fem olika teman till deras höstkampanj. Vilken är din favorit? Allt går att hitta i Cerveras butiker eller beställa från deras e-handel. Bord duka dig!, som det hette i den berömda sagan.

Playful
En färgglad, missmatchad dukning med en lekfull tvist och detaljer som får gästerna att dra på munnen. En knasig vattenkanna, en udda glasfigur och raka ränder som möter en vågig kant. Tricket för att lyckas med den här stilen är att göra tvärtemot hur man brukar. Matcha en rutig duk med en blommönstrad tallrik. Blanda färger som krockar, snarare än de som harmonierar och låt udda vara jämnt. Höstens hetaste trend är servetten med färgad bårdsöm i pigga signalfärger. Här är det den oväntade blandningen som skapar helheten. 

Rutig duk Afroart, Blå bordstablett Juna, Tallrik, Table Top Stories, Servetter med bård, Hay Servetter rutig, ByOn, Smörkniv Sabre, Gjutjärnsgryta, Anders Petter, Dricksglas Duralex, Karaff Klimchi, Skål, Bordallo Pinheiro, Bestick Sabre, Glasfigur 1 Cervera vintage, Glasfigur 2 Cervera Vintage, Skärbräda blå Hay, Ljuslykta, Lyngby Porcelain, Ljuslykta, Tell Me More Interiors, Vas, Hay 

Elegance

Skapa känslan av fine dining i ditt eget hem. Låt maten stå för färgprakten och duka bordet med sober elegans, lugnande jordtoner och krispigt vitt. Kombinationen av tungt linnetyg, tunna vinglas och skimrande metall ger denna stil en exklusiv look. Inspireras av gourmet-restaurangernas sätt att duka och låna in detaljer från vardagsrummet som centerpiece på bordet. En pampig inramning som höjer smaken även på de enklaste råvaror. 


Vinglas, Orrefors, Dricksglas, Orrefors, Dekanter, Tallrik vit med böljande kant, Orrefors, Bordsduk, Broste, Gjutjärnsgryta, Servett linne, Tablett, Rörstrand, Servettringar, Table Top Stories, Ljuslykta, Kosta Boda, Fat avlångt vitt, PotteryJo 

Cosy

Det rustika bordets bästa kompisar talar samma språk som den här inredningsstilen i övrigt. Nytt möter nött, genuina materialval och mat lagad från grunden. För att sätta stilen gäller det att skapa kontraster mellan olika ytskikt. Låt den handgjorda kannan i keramik spegla sig i de släta besticken. Servera maten direkt från plåten och spela skön musik som sätter stämningen i rummet. Bryt linnedukens släta yta med oregelbundna detaljer och väl valda vintagedetaljer. Luta dig tillbaka och låt dig väl smaka!


Servett Chamois, Högtalare, Gryta i koppar Vargen, Kreafunk, Tallrik Table Top Stories, Ljuslykta glas randig, Stekbleck Pallares,Duk, Professional Secrets Kanna Bordallo Pinheiro, Grillbestick, Anders Petter, Tekanna Broste

 

Graphic  

En neutral bas med rena linjer och en kornblå kontrastfärg sätter temat för det här bordet.  En dukning som matchar husets inredning ger en harmonisk helhet och gör måltiden till en fröjd för det formsäkra ögat. För att framhäva formen på de saker du väljer att duka med är ett tips att förstärka konturerna på produkterna genom att placera dem mot enfärgade kontrasterande ytor och duka upp maten på tallrikar med tidlösa grafiska mönster. En stilren skördefest för den moderna smaken. 


Bestick Sabre, Gryta Skeppshult, Duk Tell Me More, Tekanna Degrenne, Bok Bonnier Fakta, Tallrik Marimekko, Tablett Design House Stockholm, Blå Smörkniv Sabre, Ljusstake aluminium Born in Sweden, Vas blå Ljuslykta Design House Stockholm

 

Fridas Funktionella favoriter

Höj nivån på din matlagning med rätt redskap. En vass mandolin, ett rivjärn som är skönt att hålla i, en blender som snabbt fixar släta soppor och sköna smoothies, bubbelvatten med en knapptryckning och en pastamaskin som hjälper dig ta hemlagat till nästa nivå. Här är några funktionella favoriter som du hittar hemma i Fridas kök. 


Rivjärn, Microplane, Mandolin, Benriner, Blender, Bosch, Pastastativ Gefu, Pastamaskin, Anders Petter, Pizzasten & spade, Kolsyremaskin, Aarke

Inlägget var reklam för Cervera

Kategorier:

Kommentarer

  • Felicia skriver:

    Köpa nytillverkade köksprylar när secondhand-marknaden översvämmas av dem, samtidigt som vi går in i en klimatkris? Nej tack.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.