Annons

Nytt kapitel


Ibland faller saker på plats med en sådan orimlig tajming att det inte går att tro på annat än ödet. I höst inleds ett nytt kapitel för Trendenser. To be continued som det så klyschigt brukar heta. men först – lite semester!

Kategorier:

Kommentarer

 • Nu blir jag ju jättenyfiken!!!
  Ha en härlig semester! ????

 • Martina skriver:

  Ohhh så spännande!
  Ska du öppna butik? Mäklarkontor? ÅH vad kan det vara!! 🙂

 • Monnah skriver:

  Jag är så glad för din skull! Det låter jättespännande. Ha en skön semester!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.