Annons

Hyra hus på Västkusten

Jag hjälpte en av mina närmsta vänner att söka efter hus att hyra via Airbnb häromdagen och känner att jag måste dela med mig av några fina fynd från listan i mitt närområde. Det kanske är fler som är sugna på att semestra med Kungsbacka, Göteborg och Varberg inom räckhåll för en kort dagsutflykt? Obs, jag är inte sponsrad av uthyrningssidan eller uthyrarna. 100% oberoende tips!
Hus i Kungsbacka, med utsikt över Onsalafjorden. Öppen spis, uteplats och fullstort kök. Ligger vid havet men bara 10-15 minuter från Kungsbacka innerstad.
Unikt läge vid havet i Kullavik, med utsikt över horisonten. Ligger mellan två populära badplatser och båthamnarna Kullsvik och Skalvik.


Litet hus med havsutsikt. Attefallshus på 25 kvm, högt beläget på Näset med fantastisk utsikt över Göteborgs södra skärgård. Här bor du med havet som granne och tallskog alldeles utanför dörren.


Lite knivigare att ta sig till, men värt att tipsa om ändå på grund av drömmigheten i läget. Kolla in detta sjöhus på den lilla ön Sjumansholmen i Göteborgs södra skärgård. Du kan åka hit med färja eller egen båt. Med färja tar det ca 40 min från Göteborg. Huset har en egen brygga. Ön består av endast 30 hus och ett vackert vilt landskap. Inga bilar är tillåtna! Fler bilder här.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.