Annons

Nytt restaurangtips i Göteborg – ILSE GRØN KROG

Har du vägarna förbi Göteborg i sommar? Då måste jag tipsa om en nyöppnad restaurang som är väl värd ett besök för den design- OCH matintresserade. Sofie Ekeberg och Christian Duivenvoorden, grundare och ägare av Artilleriet (Göteborgs kanske mest kända inredningsbutik) har nämligen fått helt fria händer att inreda restaurangen Ilse Grøn Krog som öppnade i maj 2022, vilket borgar för något unikt. Restaurangen ligger på Karl Johansgatan 2 i stadsdelen Majorna. På menyn hittar du vegetarisk bistro med influenser från kök i hela världen, certifierade naturviner och cocktails. Deras instagramkonto är länkat här. Enjoy!


Foto: Trendenser.se

Kommentarer

  • Lovisa Bergroth skriver:

    Kul tips! Tack! ????

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.