Annons

Min vecka i bilder

Innehåller information/reklam om egen verksamhet

Tidigt i måndags morse körde jag och Michaela (som är produktionsledare på Trendenser) ner ett flyttlass möbler och inredning till ett sprillans nytt sommarhus på Gotland, som skulle inredas från scratch på uppdrag av en husleverantör. Två sovrum, ett sovloft, vardagsrum, kök och badrum. Mitt inne i tallskogen, nära Ljugarn med kvittrande fåglar som närmsta grannar.

Jag kommer såklart att berätta mer om projektet, visa fler bilder och skriva ut fullständiga produktlistor i ett eget inlägg (inte minst pga alla frågor i DM på instagram de senaste dagarna) när jag hunnit ladda in alla bilder och kunden har valt sina vinklar – men här kommer en liten glimt av var jag hållit hus och vad jag sysslat med de senaste dagarna. Kanske årets härligaste, roligaste och roddigaste jobbvecka hittills. Men. Så. Himla. Kul! Gotland alltså. Jag måste tillbaka snart!
Foto: Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Martina skriver:

  Ser så fint ut. Var är fågel kalendern ifrån?

 • Emma skriver:

  Spännande! Är det utan gjuten bottenplatta? Visst borde det påverka klimatavtrycket?

  • Frida skriver:

   Ja, det borde det ju rimligen innebära men vågar inte uttala mig tvärsäkert. Däremot vet jag att plintar ger mindre åverkan på naturen/marken vilket också är värt att ta med i beräkningarna.

 • Madeleine skriver:

  Ser fram emot mer bilder! Vart kommer soffan ifrån?

  • Frida skriver:

   Hej Madeleine! Vad roligt att du vill se mer.

   Soffan är en 8 år gammal Karlanda från IKEA. Tog loss överdragen och tvättade dem två gånger i maskin och lät dem sedan torka/blekas i solen, blev som nya. Modellen har utgått ur sortimentet nu men finns att fynda på Blocket. Karlstad heter en liknande modell som också fanns på IKEA för ett par år sedan.

 • Madeleine skriver:

  Det är synd att den utgått ur sortimentet. Så enkel och fin.

 • Reel skriver:

  Så himla fint! Vart kommer mattan ifrån?

 • Lena skriver:

  Man blir ju allt bra sugen på att gå på visning av dessa fina bilder! Så inspirerande! Jag är lite nyfiken på vart kuddar och filtar kommer från som är i/vid soffan?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.