Annons

Inredningsnyheter v 23/2022

Söndag och dags att summera inredningsnyheterna från veckan som gått. Med anledning av möbelmässan Salone del Mobile i Milano har många nordiska företag visat nyheter. Här kommer en snabb scroll för dig som vill ha koll!


Svenska Dux arrangerade utställningen INSIDE LOOKING OUT i Milano, i samarbete med H+O.


Och Kasthall från Kinna passade på att lansera sin nya matta Quilt formgiven av Ellinor Eliasson.


Louis Poulsen premiärvisade sina nya serie Pale Rose. En PH 3 1⁄2-3 pendel och PH 2/1 bordslampa med stativ i mässing och ljusrosa glasskärmar.

ByLassen lanserade en ny variant av sin ikoniska ljusstake. Denna är tillverkad av 95% återvunnet stål, i ett omålat och rufft utförande som fått namnet Kubus 8 RAW. Kommer säljas i en begränsad upplaga om 1000 exemplar.


Svenska Bonni Bonne har presenterat ett nytt samarbete som har tagits fram med Köpenhamnsbaserade design- och arkitektstudion “Norm Architects”. Den gemensamma kollektionen kommer att sättas i produktion med säljstart i höst.


Vad är ett hem och vad kan det betyda? Ny bok jag är nyfiken på. Från Thielska Galleriet.Rossana Orlandis butik är alltid ett givet stopp i Milano, i år visade hon upp Nynke Tynagels kombinerade vilstol och konstverk i ett. Anatomic som tillverkats av 3D-stickad återvunnen PES och certifierad ek från Nederländerna.

Notiser
– NOD Network of design som bl a deläger String har i veckan även köpt in sig i Grythyttan och Byarums bruk.
– Livsstils och inredningsbutiken Grandpa rustar för tillväxt. Vill omsätta 100 miljoner.
– Gotländska G.A.D har öppnat butik i Göteborg, du hittar dem på Postgatan 31!

– Och Blocket har börjat erbjuda gratis annonsering i vissa kategorier. Bland annat för hem och inredning!


Norrgavel har släppt en ny möbel, Pinnkarmstolen har fått en ny kompis i Pinnsoffan!


På Milanomässan premiärvisade IKEA och Sabine Marcelis de första två produkterna ur belysningskollektionen VARMBLIXT som lanseras våren 2023.

Ha en fin start på vecka 24!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.