Annons

Sigurd rings gata 12

Jag blir alltid lika glad när man springer på en pärla till salu där det bor någon som är uppenbart designintresserad. Som den här lägenheten som ligger ute via Historiska hem. Den inredningen kastar man inte ihop på en kvart. Slutpiff inför fotograferingen har säkert gjorts men grunden har valts av någon som har ett genuint intresse. En vild gissning är att det är någon med anknytning till IKEA eftersom det är så många av deras begränsade upplagor i rummet. Och som har en fäbless för honungsfärgad björk. Kolla själva så ser ni.


Foto: Boukari för Historiska hem

Kategorier:

Kommentarer

 • Madeleine skriver:

  Är det möjligen någon som vet vad lampan heter som står till höger på bänken på den översta bilden?

  • Anders skriver:

   Den som ser ut som en kon och står på bänken bakom soffan heter Mayday och är designad av Konstantin Grgic för FLOS.
   Lampan längst till höger i bild, ovanför elementet, heter Pion och är en lampa från HAY som utgick ur deras kolkektion för 4-5 år sedan.

 • Tove skriver:

  Väldigt fint! Rolig spaning att de skrev ut kulörvalet i köket i texten. Hemnet är ÄNNU mer de nya inredningstidningarna.

 • Anna skriver:

  Tror jag köpte min PS byrå från dem via blocket ???? jättefint bodde dem! Bara högst upp utan hiss, så det var en pärs få ner byrån..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.