Annons

På min Drömskelista 2022

Nej, jag fyller inte år. Det är redan avklarat. Däremot sliter jag som ett jehu med det kommande bokmanuset och en sen natt (läs: igår) när orken tröt lät jag tankarna ta en tillfällig promenad runt materiella belöningar i ett försök att motivera mig. Tänker att jag är värd EN minnessak när den här milstolpen är avklarad, om inte annat för att den första boken nu är uppe i 28 översättningar. Jag försöker alltid tänka hållbart, men ibland slirar även min hjärna iväg på unniga villovägar. Så i ett ögonblick av tilt dammar jag av en gammal bloggkategori. Min drömskelista! Inga adlinks.


1.) Vogue Scandinavia har gjort samlingsboxar i samarbete med dem som förvaltar Hilma Af Klints verk. Säljs i begränsad upplaga. Man får varje nummer i en låda som tillsammans bildar ett mönster i sig. Vackert som inredningsdetalj och framtida samlarvärde tänker jag.

2.) Min dröm är en slimmad plånbok Men verkligheten som företagare är tyvärr att man behöver plats för att spara kvitton. Har inte landat i vilken modell som är optimal (tar gärna tips) men denna plånbok från Bottega Veneta är en het kandidat.

3.) Älskar formen på mina vigselringar för att de inte är helt runda. Tänker att denna modell kunde vara en fin kompis på höger hand, som tack till mig själv för att jag fått vara ”passionär” i mitt yrkesliv.

4.) Kläder kanske inte kvalar in som minnesgåva till sig själv, men jag föll direkt för den här blusen när jag såg den på Mathilda Wibom Westerberg (som grundat Juniper). Var tvungen att fråga henne var hon köpt den. Heter Cleo Blouse från By Malina. Tänker mig den öppen med en t-shirt till jeans och sneakers. Eller som kofta över en sommarklänning. Finns i flera färger.

5.) Signe Persson Melin för Byarums bruk är en klassiker som också kunde få följa med ett helt liv. Tänker att Pallisade är fin med både jul- och sommarblommor.

6.) Är det nu jag slår till på gungstolen of my dreams? Kanske för att en del av manuset faktiskt handlar om fördelarna med dessa möbler. Såg att den var på rea hos en stor e-handlare. Wegners klassiker. En tusenlapp för varje land som köpt boken, rimlig budget? Eller vansinne? Den kan jag tänka mig att gunga i på ålderns höst och se tillbaka på alla roliga saker jag fått vara med om.

Kategorier:

Kommentarer

 • Martina skriver:

  ”unniga villovägar” så härligt uttryck :-)!

 • Anna Bove skriver:

  Varifrån kommer ringen?

 • Lisa S skriver:

  Gungstolen har jag haft! Snygg!

 • Lotta skriver:

  Jag är lycklig ägare till den ringen, har haft i många år och tröttnar aldrig på den, likaså krukan från Byarum dessa två är mina favoriter.

 • Helena skriver:

  Ringen är ju så söt…. Blev nyfiken på hur dina vigselringar ser ut?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.