Annons

Maria Liffner

Vägg i vägg med min studio på Spinneriet har konstnären Maria Liffner sin ateljé. Hon målar jättestora motiv, med pyttepyttesmå penselstreck och hon blandar i sand från Falsterbos stränder i färgen vilket ger en unik lyster i hennes tavlor. Svårt att fånga på bild, man måste nästan se dem i verkligheten för att förstå känslan. Men jag gjorde ett försök igår eftermiddag när jag tog en paus i skrivandet och smet över för att prata lite. Visst gör hon fina saker?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Elna skriver:

  Hej,
  Tack för att jag fick se dessa otroligt vackra tavlor – Helt i min smak!

  Hälsa att jag gärna önskar köpa den ( beroende på priset jag har ett maxbelopp) som finns på första bilden och som häger närmast fönstret.

  Tack på förhand
  Elna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.