Annons

Japansk minimalism i Norrtälje

När man bläddrar i vissa inredningstidningar känns en del reportage nästan overkliga. Finns det verkligen människor som bor så avskalat? Därav fastnade jag för det här japanskt minimalistiska fritidshuset som är salu via Mäklarhuset i Norrtälje. Visning i helgen för den som känner sig manad. Fler bilder hittar du här.
Foton: Mäklarhuset i Norrtälje

Kategorier:

Kommentarer

 • Det finns mycket som är tilltalande i detta avskalade, men rent praktiskt skulle jag aldrig vilja bo så mitt i skogen utan tomt. Och med min familj skulle det heller aldrig se ut så här, kanske är det just därför jag lockas. Det är fantasin som drar. I verkligheten vill jag något annat. Och trivs med att vara omgiven av vackra detaljer

  • Kristina skriver:

   Det är en sommarstuga, då kan man ju tillåta sig lite mindre praktiska val????

 • Karolina skriver:

  Det känns väldigt finskt. Då man följer finska inredningsprogram så är det mycket av den här typen och mycket dold förvaring, inget får synas. De senaste åren har nästan alla hem på finska bostadsmässan varit i denna stil, med inslag av Aalto möbler och detaljer förstås

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.