Annons

Fyra osorterade foton från veckan som gick

På grund av hastigt omkullkastad planering fick jag turbofixa vår trädgård för en fotografering. Lånade hem en slipmaskin i all hast för att fixa till vår hopplöst smutsiga trall, spolade rent stenläggningen med högtryckstvätt och rensade ut vissna växter för att göra plats för nya. Sen plåtade och filmades det för ett DIY-inlägg som jag ska visa mer av kommande veckor.


I den vevan gjorde jag detta budgetfynd. Stora raka korgar i grått från Jysk, på kampanjpris i 2-pack. Ett tips om du söker något liknande!


Efter avslutat värv och en 16-timmars arbetsdag. Firarmiddag med Sara. Hämtpizza och bubbel, i pyjamas. Bästa stunden på länge!


Jag brukar alltid säga att jag hade blivit barnmorska eller bibliotikarie om jag inte jobbade med det jag gör idag. I inredningsprojektet på Gotland (som vi ska färdigställa om två veckor) lever jag mig in i den senare yrkesrollen i urvalet av böcker till bokhyllan. Har köpt dessa på loppis, med omsorg. Inte bara för färgerna på omslaget utan för att det är böcker jag själv gillar och tänker att man har tid att läsa när man bor i ett sommarhus. Budgeten för rekvisitan till vardagsrum, kök, badrum och två sovrum plus sovloft är 15 000 kr Utmanande, men också superkul eftersom det triggar fantasin och tvingar en att tänka till lite extra.


Till sist tog jag en promenad runt Spinneriet i fredags och fick sällskap av ett rådjur. Blev så rädd när Bambi skuttade fram ur buskarna att jag inte fick till en enda vettig bild – trots världens chans. Grämde mig som tusan. Men när jag kom hem såg jag att den visst hade fastat på foto ändå, innan jag själv märkte av den. Finner du den nyfikna pricken?

Kategorier:

Kommentarer

 • Sanna skriver:

  Köpte liknande korgar på Ö&B i veckan för 399,- /set (de hade även 3 för 2 på alla korgar, men det kanske var sista dagen idag?) Tips!

 • Monnah skriver:

  Fina ögonblick! Det där med att inreda andras hem måste vara en dröm, men det känns även sorgligt att det ska behövas. Ett hem tänker jag skapas genom tidens gång. Å andra sidan kanske man vill att ett sommarhus som ska hyras ut eller lånas av andra ska vara just avpersonifierat, eller mångpersonifierat. Det ska ge många olika slags personligheter en känsla av semester, ro och vila. Jag brukar scanna böcker (om det finns några, inte säkert nu för tiden) då jag kommer hem till någon för första gången. Det är alltid lika intressant och kan ge en hint om vilka som bor där. Vi har förvisso många böcker som inte ”står för oss”, men som varit med och sorterat tankar genom åren. Och en pockethylla där vem som helst får ta med sig en bok när de går! (Ingen kvalitetsgaranti.)

 • Boel Rosengren skriver:

  Bli inte ledsen , men jag kan inte låta bli …Det heter bibliotekarie. Du är inte ensam om att stava fel. Tänk bibliotek och lägg på ändelsen så blir det rätt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.