Annons

Annons: Trendenser x AJ Produkter

Inlägget är reklam i samarbete med AJ produkter

Ni har väl inte missat att vi har uppdaterat kontoret med nya ergonomiska skrivbord och stolar från AJ Produkter. Vi är väldigt nöjda med möblerna och det är så skönt att ha en ordentlig kontorsmiljö nu när vi blivit fler i teamet på Trendenser.
Att sitta still under längre perioder kan ge belastningsskador på kroppen men även blodcirkulationen går ner vilket också påverkar syretillförseln i hjärnan. Det kan få konsekvenser för koncentrationen och prestationsförmågan. Ergonomiska stolar och bord är därför otroligt viktigt, inte bara för kroppen utan också för den kognitiva ergonomin på en arbetsplats där arbetet till stor del är stillasittande.
Alla som jobbar på Trendenser tycker det är viktigt att tänka på sin hälsa, därför är det nästan slagsmål om vår nya skrivbordscykel. Cykeln är tyst och enkel att flytta, har en maxbelastning på 110 kg och har en display som visar bland annat tid, distans och kaloriförbrukning. Man behöver inte göra ett träningspass för att få fördelarna av att cykla, utan ett lågintensivt tempo räcker för att få igång blodcirkulationen i kroppen. Så fort jag märker att jag börjar tappa koncentrationen och blir lite trött brukar jag sätta mig på cykeln. Det tar då inte lång tid innan jag kommer igång som vanligt igen.
När man står upp och jobbar behöver man även en arbetsplatsmatta, vi valde en som heter SPOT. Att stå på plattan skonar knän och rygg och stimulerar även blodcirkulationen. Mattan är lätt att städa och flytta.


Slutligen tycker vi mycket om vår sadelstol EPSOM. Stolen har ett ryggstöd och en lätt gungfunktion. Stolen ger dig möjligheten att välja sittställning efter behov eftersom ryggstödet kan vridas 360 grader och går även att använda som sido- eller underarmsstöd. Sadelstolen minskar spänningar i skuldermuskelaturen, förbättrar blodcirkulationen i benen och den ger dig större rörelsefrihet jämfört med en vanlig kontorsstol.

Jag är så nöjd och trivs väldigt bra i vårt nya kontor!
Tack AJ produkter för all rådgivning och hjälp i samband med vår investering i studion.

Inlägget var reklam för AJ produkter

Kommentarer

 • josefin skriver:

  åh blev ju supersugen på cykelstolen haha! Den rosa stickade koftan på ena bilden är väldigt fin, vet du vart den är ifrån ? 🙂

  • Frida Ramstedt skriver:

   Hej! Frågade Charlotta och klänningen är köpt på Zara och koftan är från Selected Femme (från 2021). 🙂

   Cykeln är super!

 • Jea skriver:

  Jag blev också sugen på cykelstolen. Jag står mycket när jag jobbar men funkar det bra att sitta på cykelstolen utan att cykla? Kanske något för hemma-kontoret!?

  • Frida skriver:

   Hej, vi har andra stolar att alternera med. Vet inte vad AJ säger men jag skulle inte rekommendera aktivt sittande på cykel i 8 h. Det är just variationen som gör att (i alla fall min kropp) mår bäst.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.