Annons

Up & coming: The Table Love

Mode och inredning krokar arm i nystartade The Table Loves satsning på det dukade bordet. Pigga färger, roliga mönster och en lekfullhet vi inte direkt varit bortskämda med i de skrynkliga beiga linnedukarna och patinerade allmogetrågens tidevarv. Företaget grundades 2021 av Roberta Ellingsen som bor i Stockholm men har hela världen som sitt arbetsfält. Hon är bland annat fd. interior editor för Wallpaper.Foto: @thetablelove

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  God idé, men roligare färger hade behövts.. det är för mycket 70-talskänsla. Gärna så att servetterna kan se ut som blommor..

 • Amanda skriver:

  Ljuvliga! Uppiggande och inspirerande!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.