Annons

These Simple Moments

När jag letade efter bilder på en soffklädsel i linne som jag var spekulant på för ett inredningsprojekt hamnade jag hos @these_simplemoments som precis flyttat till en österrikisk bondgård byggd 1873. Hon är en Gudabegåvad fotograf. Hur är det ens möjligt att hon bara har 2853 följare? Följtips!


Foto: Anika @these_simplemoments

Kategorier:

Kommentarer

  • Helena skriver:

    Fint, men föredrar blogg framför Instagram.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.