Annons

DIY: Tavla med tuschpenna

Oron gnager i bröstet, samtidigt som vardagen rullar på. Häromdagen var vi på en sedan länge inbokad kampanjfotografering för en internationell kund och inför den behövde vi ordna ett par tavlor som inte var knutna till en specifik konstnär, så vi gjorde några DIY’s. Känns fjuttigt att skriva om, det hoppas jag att alla förstår, men kanske är jag inte den enda som behöver hålla något för händerna för att hålla huvudet i schack i dessa tider. Då kanske detta kan vara ett lagom avancerat projekt för en kväll. Har du bara ett vitt pappersark i valfri storlek, lite färg och en svart tuschpenna så kan du fixa något liknande på ett par timmar.Tejpa först en ram med papperstejp för att skapa en vit ytterkant. Måla rektangeln med valfri färg. Låt torka. Skissa sedan cirklar med blyerts och linjera dem med en tuschpenna. Klart! Här ser du det färdiga resultatet uppe på tavelväggen.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.