Annons

Up and coming: Alvina Jakobsson

Förutom att scouta möbler på diverse auktionsverk till studion just nu håller jag ögon och öron öppna för keramisk konst.Föll pladask när min kompis Nina hörde av sig och tipsade mig om den Malmöbaserade keramikern Alvina Jakobssons lager-på-lager-teknik med sin skira, veckade, skivlingliknande struktur. Så fina! Alvina gick ut Konstfack 2017 och tilldelades Malmö stads kulturstipendium för konstnärlig verksamhet förra året. Fler bilder hittar du här.


Foto: pressbilder från @alvina_jakobsson

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.