Annons

Villa KIRK

Via Niki Brantmark hittade jag till den danska arkitekten Mette Kirk som renoverar en Dansk funkisvilla från 1935 tillsammans med sin man. Dessutom är hon väldigt duktig på att fota. Huset är fullt av fina lösningar och danska designklassiker. Ett följtips på instagram @kirkarkitektur
Foto: Mette Kirk @kirkarkitektur via Nikki Brantmark – delat med tillåtelse av fotografen

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.