Annons

Konsolideringsvecka och omtag

Sju dagar. Vad är det på ett år? Eller ett helt liv? Ingenting. Men en vecka i sträck utan blogginlägg här? Det har faktiskt inte hänt på 15 år när jag tänker efter. Ja, utöver mina planerade semestrar då förstås. Men ledighet är inte anledningen till de senaste dagarnas radioskugga. Jag har inte heller blivit utbränd, eller allvarligt sjuk (tvärtom, men det förtjänar nog ett helt eget inlägg). Däremot gav jag mig själv en medveten paus från publicerandet. En konsolideringsvecka om man så vill. För att jag skulle kunna ägna mig helhjärtat åt allt som har behövt förberedas inför imorgon. Det är nämligen den nya produktionsledarens första dag på jobbet och hela nya Trendenser-teamet är på plats. Då kan 2022 äntligen dra igång, med full kraft.


Foto: Anna Roström

Kategorier:

Kommentarer

 • Monnah skriver:

  Vill önska dig och resten av laget en fin uppstart på året! Vad spännande det blir att följa ert äventyr.

 • Niklas skriver:

  Helt rätt! Du är ett föredöme aka bäst. ????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.