Annons

Första arbetsdagen, covid-test och ändrade planer.

Idag skulle ha varit den första arbetsdagen i studion efter ett tre veckor långt jullov tillsammans med familjen. Men. I söndags innan vi skulle på kalkonmiddag hemma hos min svägerska testade både jag och min man positivt för Covid-19. Vi hade varit krassliga varsin dag med milda symtom tidigare under veckan och ville dubbelkolla oss. Vilket var tur i oturen. Vi stirrade med stora ögon på de två test-strecken och sedan på varandra. För nu väntar ju (minst) sju dagar i husarrest. ???? 

Den kommande veckan lär bjuda på lite andra utmaningar än det jag hade sett framför mig; nämligen att få kavla upp ärmarna och skriva klart nästa stora bok som legat i tankemarinad under hösten. Oh well. Det kommer nog tid för det längre fram tänker jag. Alla mässor jag varit bokad på i vår är ju av förklarliga skäl inställda och de nya restriktionerna gör att vi får lägga om en del andra planer. Så flexibilitet och tålamod får väl bli årets ledord. Till att börja med.


Foto: Frida Ramstedt (gammal arkivbild, skriver detta i pyjamas…)

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Krya på dig och er Frida! Spännande med ny bok 🙂

 • Karolina skriver:

  Krya på er! Roligt att få se vad det är du har haft i tankemarinad.

 • Anna skriver:

  Usch, det är så många som är sjuka nu. Hoppas alla kryar på sig snabbt. Ser fram emot ny bloggsäsong! Dina inlägg har varit saknade.

 • Pethra skriver:

  Krya på er! <3

 • Sanna skriver:

  Husarrest är väl ett perfekt tillfälle till att skriva? ????
  /småbarnsförälder med flera iPads

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.