Annons

En julklapp till mig själv

Jag glömde strömkabeln till min bärbara dator uppe i Umeå när vi reste hem efter jullovet, så mitt blogguppehåll blev lite längre än planerat. Har laddat en gång hos grannen sedan vi kom tillbaka, men har varit tvungen att hushålla med batteriet. Idag låg äntligen ett omsorgsfullt packat litet paket i brevlådan från min syster. Så nu är jag igång igen. Börjar med att visa ett halsband som jag köpte till mig själv i julklapp. Mamma kallade mig alltid för Snäckan. Och snäckan sägs ju också vara en symbol för att aldrig glömma att lyssna på sig själv. Fint.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Annette skriver:

  Så fint halsband! Var kommer det ifrån?

 • Monnah skriver:

  Vilket fint smeknamn du fick!

 • Anette skriver:

  Då hade vi samma smeknamn, tror min mor kallat mig Snäckan fortfarande minsann …
  Önskar Dig ett fint nytt år.

  Kram Anette

 • Johanna skriver:

  Superfint!

  Jag har en fråga som vore kul att få dina tankar kring. Vi har köpt en lägenhet som är byggd 1931. Hur ska vi tänka för att plocka fram originalstilen när vi (långsamt) ska renovera delar av den? Den känns som en mix av 20-tal och 30-tal så jag är lite förvirrad om vi ska satsa på bröstpaneler t.ex? En av grannlägenheterna har det men vår lägenhet har det inte.
  Hur kan man få reda på lite mer exakt originalstil?

  • Lisa skriver:

   Hej! Om du har instagram rekommenderar jag ”historiska hem” de har säkert många bra tips! Lycka till!

 • Excellent post. I am experiencing a few of these issues as well..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.