Annons

God jul 2021!

God jul och tack för det här blogg-året. Det har varit annorlunda, utmanande och understundom frustrerande. Men alltigenom utvecklande. Nu tänker jag logga ut och ta lite semester från mina sociala medier under ett par dagar för att ladda batterierna inför 2022. Det lär behövas. Planer finns, parallellt med pandemin och andra fartgupp på vägen. Men vad är det man brukar säga. “When nothing is sureeverything is possible.” Kanske det bästa utgångsläget ändå?


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.