Annons

DIY: Origami Froebel Star

På temat pynt som kostar mer tålamod än pengar hittar du Origami Froebel Star. Fina att hänga i granen, tejpa fast på paket eller bara lägga på ett fat tillsammans med julkulor och annat pynt som dekorativ detalj. Video med pedagogisk instruktion hittar du här. Ett tips är att pausa filmen mellan de olika stegen, medan du genomför dem, så slipper du spola fram och tillbaka.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • willium skriver:

  Bra och tillräckligt bra information

 • Mie skriver:

  Var tvungen att läsa på lite om dessa stjärnor.

  Froebel Star kommer från tyskans Fröbelstern. Friederich Fröbel var en tysk pedagog som använde olika metoder för att förbättra finmotoriken hos barnen i sin förskola. En metod var att vika saker av papper.

  Stjärnans ursprung är oklart, men antagligen kommer den från Skandinavien och har funnits sen före 1800. //Tyska Wikipedia

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.