Annons

DIY: Egna doftljus till julklappsspelet

Då och då springer jag på fina men ensamma ”uddamuggar” på loppis. Allt från drejade och handgjorda till tjusiga märkesmodeller, som står själva utan kompisar. Ett tips. Köp dem och gör ljus av dem! Jag älskar Quods nr 1 men 700 kr för ett doftljus är över vår överenskomna budget i julklappsspelet. Ett knep för att komma runt det är att köpa refillen, värma den i ett vattenbad och gjuta ett eget ljus i en loppad kopp för några kronor.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.