Annons

For sale: Diligensvägen 21

Den som är intresserad av mat kanske känner igen denna kulinariska destination på Österlen? Här drevs tidigare Daniel Berlin Krog. Nu är fastigheten till salu via Mäklarna Ekström för den som känner sig manad att ta över stafettpinnen. Eller vill göra boningshus av det. Istället för mäklarens bilder har jag fått lov att låna foton tagna av Claudia på @denlillafotobyran


Stolarna och receptionsdisken är formgivna av Anton Björsing.


Så många fina detaljer i huset. Som golvet och dörrarna.


Rotsellerin var så viktig för Daniel Berins matlagning på gården att han lät dekorera entrédörrarna med utsdnidade avbildningar av Carsten Nilsson.


På gården finns naturligtvis plats för en gedigen köksträdgård och växthus.


Foto: publicerade med tillåtelse av @denlillafotobyran

Kategorier:

Kommentarer

  • Sandra skriver:

    Åh, älskar den byggnaden och byn för den delen, min pappas mormor är uppväxt i huset mittemot Daniel Berlin. Hoppas att det fortsätter vara restaurang där, som det ju även var i många år innan Daniel tog över verksamheten.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.