Annons

Практичний посібник зі стилю та дизайну інтер’єру

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Nej, det har inte blivit ett teckensnittsfel i rubriken. Практичний посібник зі стилю та дизайну інтер’єру är nämligen titeln på min Handbok i inredning och styling som nu är utgiven i Ukraina! Europas näst största land, till ytan sett. Jag är så glad för de fina lovorden och recensionerna som boken har fått. Det är inga tråkiga saker att bli jämförd med…

När vi pratar om den Skandinaviska inredningsstilen och konsten att skapa hemkänsla tänker vi på danska designers ikoniska verk från mitten av förra seklet och den internationella bästsäljaren på New York Times och Sunday Times topplistor ”The Little Book of Hygge” av Meik Wiking. Men namnet Frida Ramstedt bör också inkluderas där. Hennes praktiska handbok som förklarar inredningens grunder, basprinciper och tumregler finns nu äntligen översatt till Ukrainska!”

Recension från inredningsmagasinet 34 Home, Kiev.

Kommentarer

 • Tania skriver:

  Så kul! Grattis! Ska gladeligen skaffa mig den ukrainska utgåvan (ukrainska är ett av mina modersmål) – den får bli en kompisbok till redan älskade originalet på svenska!

 • Svitlana skriver:

  Vad roligt! Grattis till dig och till dina ukrainska läsare!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.