Annons

Vinstlott i lopperiet

Jag hann aldrig med när Svenskt tenn sålde Jesper Walderstens Biosfärens mönster i begränsad upplaga 2015. De försvann ju direkt. Men skam den som ger sig. Efter att ha bevakat begagnatmarknaden i… ja, vad blir det nu? Snart 6 år…så fick jag tag på en till slut. Och nu hänger den på väggen i vårt vardagsrum. Ett tips är att använda bevakningsfunktionen som finns på Blocket, men också bildsöket på Tradera (säljaren kanske inte har angett rätt beskrivning, men söker du på en bild av det du letar så kan Traderas algoritm matcha och hitta rätt sak åt dig) och förstås – att hålla utkik på loppis. Ibland har man turen på sin sida.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Karoline skriver:

  Jag lyckades knipa en på Svensk Tenn, älskar den.

 • Anna-Maria skriver:

  Jag har inte koll på den där men jag förstår att du ville ha den! Det hade jag med!

 • Emilie Eriksson skriver:

  Åhh vilken lycka! Fynd på loppis eller andra andrahandsköp ger äkta köplycka.
  En fråga, har du helvit väggfärg? Eller är det vitt med varm ton, dvs Y på slutet?
  Mvh Emilie

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.