Annons

Up & Coming: Li-An-Lo Studio

I oktober förra året startade Lina Venström Rex sitt företag Li-An-Lo Studio i Bodafors och nu, knappt ett år senare ställde hon ut i Milano på Spazio Gamma och är shortlisted av Dezeen. Om det inte är en talang som utvecklas i raketfart så vet jag inte vad. Kolla in bordsserien Mycelium med underrede i massivt trä och toppskivor i härdat klarglas och tonat glas. Fler bilder hittar ni på instagramkontot @lianlostudio


Foto: lånade med tillåtelse från @Lianlostudio

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.