Annons

The Nordic Barnhouse Project

Jag höll på att trilla av stolen när det här danska husprojektet dök upp i mitt flöde. Ni måste kolla in instagramkontot och Bruno Jakobsens privata bygge som nyligen fick Randers kommuns Arkitekturpris 2021: @thenordicbarnhouseproject


Foton: lånade av @thenordicbarnhouse med tillåtelse

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Fantastiskt hus.
  Men hemsk tavla. Fast huset vinner över tavlan 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.