Annons

Sista ansökningsdag


Igår var det sista september och sista ansökningsdag till tjänsten som produktionsledare på Trendenser. Det har kommit in totalt 116 ansökningar och nu ska jag påbörja arbetet att gå igenom alla personliga brev och CV’s och välja ut några kandidater för intervju. Det kommer bli en utmaning för det är så många spännande profiler bland de sökande. Vilket också känns hedrande och kul, förstås! Jag längtar verkligen efter en extra hand. Det är redan välbehövligt och kommer bli än mer, inte minst nu när restriktionerna lättat och vi äntligen kan börja planera för allt roligt som skjutits på framtiden. Idag är det 1 oktober och dags att vända blad. Både bokstavligen och bildligt talat.

Kategorier:

Kommentarer

  • Monnah skriver:

    Lycka till med uppdraget!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.