Annons

Happy Halloween (helg?)

Efter ett något förvirrat firande i år, där små gulliga monster har ringt på vår ytterdörr tre dagar i rad, hoppas jag nu att det sista lagret i vår bus–eller-godis-skål går åt ikväll. Bjuder på en bild på en pimpad pumpa som vi fixade i sista minuten på Spinneriet i fredags. Gör den klassiska ansiktslyktan lite roligare genom att låta en stor pumpa äta en liten. Happy Halloween!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.