Annons

Ny Krönikör för Mad & Bolig!

Innehåller information om min egen verksamhet

Jag är så stolt så jag nästan spricker. För nu är det äntligen officiellt. Jag har fått en stående krönika i min danska favorittidning Mad & Bolig. Som inredningsanalytiker. På löpande kontrakt! Jag ska alltså inte skriva om nya trender, stilar och köptips utan om spaningar från inredningsbranschen, reflektioner och analyser om vår samtid och vårt boende. Dessutom har jag fått en alldeles egen frågespalt för läsarspörsmål; Fråga Frida. Dream come true.


Foto: Faksimiler av senaste Mad og Bolig – i butik från och med nu!

Kategorier:

Kommentarer

 • Caroline skriver:

  Så kul Frida, grattis!!
  Det måste jag läsa:-).
  Stor kram
  C

  • Frida Ramstedt skriver:

   Jag är så glad! Mitt bokförlag har också blivit uppköpta av ett danskt så nu har jag snart dubbel anledning att besöka Köpenhamn igen. Hoppas vi kan ses då. Var alldeles för länge sedan. Kram!

   • Caroline skriver:

    Åh så kul!
    Du skriver bara, ses gärna:-).
    Kram och fin vecka till dig!
    Kh
    C

 • Anna skriver:

  Men åh vad roligt Frida, stort grattis!

 • Emma S. skriver:

  Heja så kul! Imponerad av hur du sakta men säkert skapar nya möjligheter för dig själv. Inspirerande trots att jag jobbar i en annan bransch.

 • Emilie skriver:

  Men wow! Blir så glad för din skull! Så kul att du med din kunskap, stora följarskara och framförallt höjer rösten för klimatet som så många inom branschen inte alltid gör. Tack för det du gör. ????

 • Nina Gerthel skriver:

  Men wow Frida, grattis!
  På tiden att du får ett sådant uppdrag.
  Kul att de satsar på någon duktig som faktiskt undersöker och ifrågasätter.

  Hojta när första numret är ute så går jag och köper. Lycka till!

  Kram Nina

 • Lisa skriver:

  Wow! Så roligt och välförtjänt Frida!
  Kul att följa dig:)

 • Annette Johansson skriver:

  Stort GRATTIS till dig Frida och till Mad & Bolig!! Lycka till!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.