Annons

Nedsänkt dörrmatta

Ett tips jag kommer spara i mappen ”idéer till framtida hus och hallar” = en nedsänkt dörrmatta. Så smart och smutt! Den här sprang jag på i ett funkishus som är till salu via Historiska hem just nu, uppförd 1934 efter ritningar av arkitekt Edvin Engström. Snyggt!


Foto: Johan Spinnel via Historiska hem

Kategorier:

Kommentarer

  • Josefine skriver:

    Vi har just så i vår hall. Huset är från 1968 och det är sådana genomtänkta detaljer som gör att man älskar det! Enkelt att beställa ny kokosmatta i rätt mått till nedsänkningen. Vi har även nersänkta skrapgaller i asfalten utanför entrén.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.